Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

iChica wordt Woondeal!

Elke dag de béste Home & Living deals bij Woondeal.nl

WELKOM THUIS!

Maak kennis met Woondeal! Het nieuwe iChica

Jarenlang hebben wij (als één van de eerste dagaanbiedingswebsites van Nederland!) met veel plezier en trots de gaafste en leukste producten aangeboden op het gebied van Home & Living. Nog trotser zijn we op het feit dat we ons huis gaan uitbreiden en dat we naast scherpe weekaanbiedingen een groot vast aanbod zullen hebben zodat jij nooit meer een (woon)deal hoeft te missen. Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website! En dat was ook wel nodig! Ook wij waren toe aan wat verandering in het interieur.. Daarom hebben wij de inrichting van onze website veranderd. De website is niet alleen mooier geworden, we hebben ons best gedaan om de website overzichtelijker te maken en te voorzien van categorieën zodat onze bezoekers nog makkelijker en sneller het gezochte product kunnen vinden. En we denken dat we aardig geslaagd zijn!

Weekaanbiedingen en een vast aanbod in de webshop: