top of page

OVER ONS

E-commerce with a smile, a team with a smile

Nog ruim vier jaar: dan hebben al onze klanten samen 1 miljard euro bespaard. Althans, dat is onze grootste wens en we moeten zeggen.. we zijn hard op weg!
Via onze webshops Watch2day, Gorilla Sports, Woondeal en BeFit2Day maken we maandelijks ruim 7500 mensen blij. Al deze mensen besparen namelijk vele euro’s op de meest leuke, handige en modieuze artikelen.

Het begon allemaal in 2013, aan de keukentafel. Dit klinkt als een enorme cliché, maar zo ging het echt..
De rasechte ondernemers Mark van Dorp en Guy Broekhuijs, die elkaar kenden van een gezamenlijk project, sloegen de handen ineen met als doel mensen blij te maken. En hoe kon dat beter dan door het aanbieden van superscherpe deals? Buyou was geboren. In een mum van tijd is het bedrijf gegroeid en is de keukentafel verhuisd naar de plek waar het nu allemaal gebeurt: een kantoor met een eigen magazijn in Amsterdam Zuid-Oost!

Wij hebben als doel om zoveel mogelijk mensen blij te maken met mooie aankopen. Om hier extra draagkracht aan te geven we met een ludiek streven gekomen. In 2025 willen we onze klanten 1 miljard euro bespaard hebben. En we zijn flink onderweg!

In november 2017 hebben we een aantal belangrijke spelers op de markt overgenomen. Deze overname bracht een naamsverandering met zich mee; Buyou werd Dealconomy.

Nu, enkele jaren later, is er een volwaardig team dagelijks bezig met het uitzoeken van de beste deals. Het uitgebreide aanbod dat op onze webshops Watch2day, Gorilla Sports, Woondeal en BeFit2Day te vinden is, zorgt ervoor dat wij vele doelgroepen aanspreken en dat wij maandelijks ruim 7500 mensen blij maken met onze producten. Ons pad naar de besparing van 1 miljard euro loopt niet alleen door Nederland maar ook door België.

Hoe meer blije klanten wij hebben, hoe blijer wij worden. De lach op ons gezicht hebben we dan ook doorgetrokken in ons logo. E-commerce with a smile!

9e10b534-6ee1-48be-acef-e652f14b1310.JPG

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Dit fantastische team staat dagelijks voor jouw klaar!

bottom of page