top of page

OVER ONS

Het begon allemaal in 2013 aan de keukentafel...

FotoMarkGuy_edited_edited_edited.png

De rasechte ondernemers Guy Broekhuijs en Mark van Dorp, die elkaar kenden van een gezamenlijk project, sloegen toen de handen ineen. Het doel was om mensen blij te maken. En waarmee kan je dat beter doen dan mooie producten aan te bieden voor een scherpe prijs! Buyou was geboren.
Wat begon in een klein kantoortje aan de Amstel groeide uit tot een prachtige verdieping op de Keizersgracht. Iets wat een echte mijlpaal te noemen was. Ook in omvang is het bedrijf de afgelopen jaren flink gegroeid. Waar Buyou aanvankelijk begon met één werknemer, heeft het bedrijf nu een behoorlijk gevulde verdieping. Deze etage zit vol met jonge, energieke mensen.
Eind november 2017 deed zich een andere mijlpaal voor, namelijk de overname van een aantal belangrijke spelers in het veld. En bij deze verandering hoorde een nieuwe naam: Dealconomy.
Het bedrijf heeft als doel zoveel mogelijk mensen blij te maken met mooie aankopen. Om hier extra draagkracht aan te geven zijn Broekhuijs en Van Dorp met een ludiek streven gekomen. In 2025 willen ze de klant  1 miljard euro bespaard hebben. Gelukkig is het team al flink onderweg!

bottom of page