'Verthuizen' met Woondeal!

August 9, 2019

Dacht jij bij het lezen van het kopje ook: Whoaa, spelfout! Nee dus 😊 Het heeft al in de kranten en bladen gestaan; verthuizen is het nieuwe verhuizen!

En bij Woondeal ben je aan het juiste adres om je verthuizing eens goed aan te pakken. Want waarom met je hele hebben en houwen vertrekken naar een nieuwe plek (en het gedoe dat daar bij komt kijken!) als je van je huis waar je zo van houdt een nog mooier thuis kan maken.
 

Dus: Ben je klaar met het schilderwerk en de nieuwe vloer? Mooi zo! Bij Woondeal vind je de mooiste, leukste en hipste accessoires om je huis helemaal af te maken. Scoor bij ons de juiste verlichting, dat ene fluwelen poefje dat in ieder interieur wel z'n plekje zal vinden, die trendy bijzettafels die je altijd al had willen hebben en niet te vergeten die design stoelen (voor een prikkie!) om eindeloos na te tafelen met je gezin of vrienden! Oh en die ontzettend gave industriële kast en misschien zelf een nieuwe grotere eettafel. En vergeet het tapijt niet! Ook die hebben we in de mooiste dessins.

 

Kortom: Bij Woondeal vind je het allemaal. Neem snel een kijkje op onze website woondeal.nl om je nieuwe interieur samen te stellen!

 

 

 

Please reload

Featured Posts

De betekenis van horloge functies

October 5, 2019

1/3
Please reload

Recent Posts

November 6, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
 
  • Facebook
  • LinkedIn

©2018 by Dealconomy. Proudly created with Wix.com